dimarts, 9 de desembre del 2008

El Pantà del Regajo (II i III)

Com es sol dir en castellà "El hombre propone y Dios dispone". I per què utilitze el refranyer popular?
Davant de l'èxit que va tindre la ruta de Pantà de Regajo, situat als voltants de Navajas, com a ruta d'iniciació al senderisme vaig quedar en dos grups diferents per a realitzar-la amb una separació temporal d'un mes aproximadament.

Un dels dos grups estava format per amics amb els que mai havia fet senderisme abans, com és el cas de Susana, Vicen i Gabi. Tant Vicent com Maria Jose ja m'havien acompanyat varies vegades. També era l'ocasió per a reiniciar a un amic al món del senderisme després de dues eixides que vam fer fa molt de temps i que qualificariem com extranyes. Al final no va poder vindre, però espere que tard o prompte ho faça.
L'altre grup era el format pels professors de l'institut on actualment estic treballant, també formen el grup companyes que per desgràcia ja no estan treballant al nostre centre però que no han perdut contacte amb nosaltres. Així el grup quedava format per Núria, Vero, Lola, Cristina, Aure, Amparo, Toni i un servidor.

Amb el primer grup havia quedat per a fer l'eixida a mitat del mes d'Octubre, però l'oratge que vam tindre als messos d'octubre i novembre ens va obligar a posposar-ho un parell de vegades i al final vam fer l'eixida el diumenge dia 30 de novembre.
En canvi, amb el segon grup, el dels professors, vam tindre un poc mes de sort i vam pillar la treva que ens va donar l'oratge el dissabte 15 de novembre.
La ruta està descrita al següent enllaç: Pantà de Regajo.

Per a fer mes amena esta crònica i no tornar a repetir coses ja dites en altres cròniques he realitzar dos presentacions de fotos, una per a cadascun dels grups o es pot veure d'una forma molt ràpida el desenvolupament de les dos eixides.

Nota: Si fiquem el punter per damunt de la foto ens apareix una xicoteta (molt xicoteta) descripció de la foto.

Presentació dels professors


Presentació dels amics

4 comentaris:

Marta Vila Matoses ha dit...

me pareeix molt fort aixoo qe as posat.. xD
Sou mes qe malisiims miraa si sou o no sou.. ale men vaig qe mestic rallant xD

erorfos ha dit...

Doncs ja saps que els professors som malissims....

jcardet ha dit...

Eiii Ernesto, jo si que he estat al pantà del Regajo, es més he estat nadant en ell, varies voltes. La veritat es que es un paratge preciós.

Unknown ha dit...

Ernest .. que li a pasat al teu valencia? xD
com el meu eqip ningu eh .. jaja

HALA MADRID!


Bon nadal =)

/* */